Megaspore

Megasporebiotic gyógyítja a krónikus hasmenést, amely az antibiotikumos kezelés után jelentkezik?

megasporebiotic 1

„Már nem tudtam, mit tegyek. Naponta 8‐10 alkalommal is előforduló hasmenés, hasi fájdalmak, puffadás kínzott. Ezt a szenvedést több mint egy éven keresztül viseltem el, ezalatt sok orvosi kezelést kipróbáltam. Két vastagbél-tükrözésnek vetettem alá magam, amelyek nem mutattak ki elváltozásokat. A vérvizsgálatok eredményei is mindig a normál határokon belül voltak. Mindenki azt mondta, hogy nincs nagy baj, de nem tudták pontosan meghatározni az okát, sem kezelni. Az általunk követett kezelési sémák között szerepelt az Loperamid, az Enterol, enzim-kiegészítők, majd a Linex. A a kezelések alatt javult az állapotom, viszont amint megszakítottam,  a hasi tünetek (hasmenés, fájdalom, puffadás) újra megjelentek, ami kétségbe ejtett.

 

Hallottam a kolozsvári Diasan Orvosi Központról és Dr. Adrian Cătinean-ról, aki egy új filozófia szerint kezeli a betegségeket, a bél egészségének elősegítését és a bélflóra egyensúlyának visszaállítását valja. Minden szenvedésem többszörös antibiotikum kezeléssel függ össze, a Helicobacter pylori fertőzés kezeléséért, majd a tüdőgyulladásom kezeléséért  (12 napig intravénás antibiotikumot kaptam a kórházban, 14 hónappal korábban) Körülbelül 2–3 hónappal az antibiotikum kezelés után kezdődtek a hasmenéses székletek.

Megértettem, mennyire fontos a bélflóra a test egészségének szempontjából. Diszbiózis esetén a bélben lévő méreganyagok bejutnak a véráramlatba, így fenntartva a szisztémás gyulladást. Évek óta vitiligóban szenvedek, amely a bőrnek egy autoimmun rendellenesség. Ez összefüggésben lehet a bélmérgezés és a diszbiózis jelenségével.

 

A nekem ajánlott kezelés napi 2 kapszula Megasporebiotik-ot tartalmazz, ebéd közben. Ezen felül kolosztrum kivonatott tartalmazó napi 1 tablettát reggel és 2 Glutamin tablettát reggel és délben ebéd előtt. Mindössze 3 hét után a panaszaim megszűntek! Úgy érzem magam, mintha kicserélték voln!

A kezelést legalább 6 hónapon át fogom folytatni a személyre szabott étrenddel párhuzamosan, hogy elősegítsem a bélflóra teljes felépülését, kezelvén az autoimmun bőrbetegségemet is. Köszönöm! ”

40 éves beteg, S.B

Vélemény, hozzászólás?