Megaspore

6 kérdés a spóralapú probiotikumokról

megasporebiotic Hungary

Talán észrevette, hogy a közelmúltban sok spóralapú probiotikum jelent meg a piacon, de a Megaspore-történet 8 évvel ezelőtt kezdődött. A Microbiome Labs, a MegaSporeBiotic gyártói, elsőként készítették el az első spóra alapú probiotikumot, amelyet 2013-ban indítottak el.

Ezért a MegaSporeBiotic ™ név az egyik legismertebb név a probiotikum iparban.

Azonban amit nem látott a MegaSporeBiotic termék mögött, az az évekig tartó kutatás, a tökéletes formula megtalálása, tesztek, klinikai vizsgálatok és publikált tanulmányok sorozata. Évekig tartó kemény munka kellett egy olyan termék létrehozásához, amelyben az emberek megbízhattak.

Meghívjuk Önt egy vizsgálatra: 6 kérdés, mielőtt spóralapú terméket vásárolna:

  1. Jelent-e meg tanulmány embereken végzett klinikai kutatásokról?

Sok gyártónak állítása szerint “klinikailag vizsgált” terméke van, de a MegaSporeBiotic számos klinikai vizsgálatot végez embereken, amelyek bizonyítják hatékonyságát, köztük a metabolikus endotoxémia 40% -os csökkenését csak 30 napos használat után.

  1. Milyen törzseket tartalmaz ez a probiotikum?

Csak két nemzetség alkot spórát: a Clostridium és a Bacillus, mindegyikben számos törzs van. Sajnos sok spórából készített probiotikum csak egy vagy két olyan törzset tartalmaz, amelyek spórákat képeznek, a többi pedig nem spóraképző. A MegaSporeBiotic ötféle Bacillus spórát tartalmaz, és mindegyik hasznosnak bizonyul.

  1. Vannak-e adatok arról, hogy a termék túléli az emésztést?

A spórák létezhetnek sporulált illetve vegetatív formában, vagy elkülöníthetők a vegetatív formától. A sporulált forma túléli a gyomorsavat és az epesókat, míg a vegetatív formák nem. A MegaSporeBiotic olyan adatokkal rendelkezik, amelyek kimutatták, hogy a termék túlélt 2 órát 1,3 pH-értéken, majd hosszan tartó epesóknak volt kitéve (hogy megfeleljen a gyomor túlélésére vonatkozó USP szabványnak).

  1. Mennyi ideig tartott a kifejlesztési folyamat?

Ha sietve történik, akkor az negatívan befolyásolhatja a termék általános minőségét. Néhány évbe telt, amíg elkészült, majd tesztelték a MegaSporeBiotic-ban használt végső formulát, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a spórák stabilak és megfelelő mennyiségben vannak jelen.

  1. A minőség értékelése egy harmadik fél által történik?

Fontos tudni, hogy a CFU-szám helyes, és hogy a címkén felsorolt ​​törzsek valójában azok, amelyek megtalálhatók a termékben. A MegaSporeBiotic-ot harmadik felek teljes körűen tesztelik annak érdekében, hogy a címkén feltüntetett értékek pontosak legyenek.

  1. Mennyire tiszta a termék?

A legjobb, ha kerüljük a géntechnológiával módosított vagy laboratóriumban létrehozott, szükségtelen kiegészítőket tartalmazó probiotikumokat, mint például lisztet, magnézium-szilikátot, magnézium-sztearátot, szilícium-dioxidot, növényi gumikat, mikrokristályos cellulózt vagy akár tej- vagy cukor alapú összetevőket. A MegaSporeBiotic 5 stabilizált spórát tartalmaz, valamint egy akácmézga rostot (prebiotikumként) egy vegetáriánus cellulóz kapszulában.

 

Jó egészséget kívánunk!

A termék ezen a linken vásárolható meg.

Vélemény, hozzászólás?