Megaspore

A megasporebiotikum gyógyítja a steatohepatitist és csökkenti az inzulinrezisztenciát!

shutterstock 348926726

Egy másik sikertörténetet mesél el az egyik olyan beteg, akit négy hónapig kezeltek Megasporebiotic-al és időszakos böjttel.

A nevem CV, 38 éves vagyok, és Kolozs megye egy kisvárosában élek. Körülbelül 6 éve diagnosztizáltak nálam hepatitiszt, emelkedett májtesztekkel (ASAT, ALAT). A laboratóriumi vizsgálatok során, amelyeket többször elvégeztem a különféle orvosok javaslata alapján, nem találtak olyan vírusfertőzést, amely hepatitist okozhatna. Szinte minden orvos azt mondta, hogy valószínűleg alkohol fogyasztás az oka. Őszintén mondom, hogy csak abszolút különleges alkalmakkor iszom, így nem hiszem, hogy  alkoholfogyasztással kapcsolatos problémáim lennének.

Azt tanácsolták, hogy májvédő gyógyszereket szedjek, ami a piacon található (Liv52, Sylimarin, Essentiale Forte). Bár sok éven át szedtem őket, mint a cukorkát, a májfunkció vérkép eredményei továbbra is magasak voltak, ezért más orvosokat és más megoldásokat kerestem. Végül a Diasan orvosi rendelőt kerestem fel, ahol Dr. Catinean gasztroenterológus és Noemi Sofronie táplálkozási szakember vigyázott rám, és ajánlottak nekem egy speciális étrendet, amelyben csak bizonyos órákban engedtek enni, és csak azt, amit engedélyeztek számomra, és emellett javasolták, hogy néhány hónapig szedjek Megasporebiotic-ot.

Azt mondták, hogy ez a kiegészítő hasznos probiotikus baktériumokat tartalmaz, amelyek gyógyítják a zsíros hepatitiszt. Ezen megasporebiotikus baktériumoknak köszönhetően fogytam és egyre jobban és jobban érzem magam, mivel megakadályozzák a toxinok bejutását a bélből a vérbe és tovább a májba.

Annak érdekében, hogy megmutassam, hol voltam és hova jutottam a 4 hónapos (2019. február – június) kezelés után, a digitális mérlegekből és a laboratóriumi elemzésekből összeállítom a felvételt:

 

Előtte:

nainte

Utána:

După

18,8 kg súlyt veszítettem szakaszos böjttel és Megasporebiotic-al. A májfunkció vérkép eredményei 6 év után először normalizálódtak (ALAT = 74,9 – 29,1), a vércukorszint 102-ről 78,8-re csökkent, éhomi inzulinszint 14,51-ről 7,66-re. Mint láthatják, a vércukorszint, koleszterin és triglicerid tesztek eleinte nem voltak rosszak, de azt mondták nekem, hogy a zsíros hepatitisz legjobb jelzője a HOMA-IR pontszám, amely kezdetben 3,7 volt és 1,5-re esett,  a májfunkció vérképpel összhangban.

 

A feleségem ugyanazt a diétát, valamint a Megasporebiotic -ot akarja követni, hogy lefogyjon és ugyanolyan jól érezze magát, mint én. Köszönöm a kolozsvári Diasan-nak!

CV 38 év.

Vélemény, hozzászólás?