Megaspore

Vallomás Megasporebiotic

IMG 0792
  1. február végén érkeztem meg a Diasan orvosi központba.

A súlyproblémákon kívül gyomor problémáim is voltak (epevisszafolyásos gyomorhurut – néhány évvel ezelőtt végzett endoszkópia alapján diagnosztizáltak) és egy nem vírusos steatohepatitis (zsíros máj), amelyet 2008-ban fedeztek fel. 10 éve folyamatosan szedek májvédő gyógyszereket, de eredmény nélkül. A transzaminázok szintje, különösen a TGP (ALAT) a normál érték kétszerese volt, 80 és 100 U / L között – normál érték <50 E / L).

Követtem az Ön által előírt étrendet, a Megasporebiotic-al együtt, és fokozatosan kezdtem lefogyni (mondhatom, hogy 80-90% -ban betartottam az étrendet) és az eredmények meghaladták a várakozásaimat!

15 heten belül sikerült lefogynom 18 kg-t, visszanyernem az energiámat, és mindössze 8 hét után az májfunkció vérkép eredményei a normál határokon belül voltak. A 104-105 kg-os súlyom az elmúlt években állandó volt, még akkor is, ha nem ettem sokat, de nem tudtam 100 kg alá csökkenni (2-3 kg-ot fogytam, és szedtem vissza őket).

Amikor először jöttem, hasfájásom is volt, anélkül, hogy pontosan tudtam volna az okot (kiderült, hogy izomszakadás volt). Súlycsökkenés és a Megasporebiotic kezelés eredményeként a hasi fájdalmak megszüntek.

Eddig 25 kg-ot fogytam, és továbbra is követem az időszakos böjtöt, avagy az úgynevezett intermitent fasting diétát, nem éhezem, hanem csak az Ön által előírt ételeket fogyasztom a kiválasztott 8 órás időintervallumban (12 és 20 óra között eszem, csak 3 étkezést).

Azt mondhatom, hogy megváltoztatta az életem, sokan, akik engem látnak, azt mondják, hogy teljesen megváltoztam (pozitív értelemben gondolom, mindaddig, amíg azt mondom, hogy 10-15 évet fiatalodtam).

 

Köszönöm!

 
beforeafter

Vélemény, hozzászólás?